AMERICANOT 2023-2024

Americano -pelityylissä turnaukseen ilmoittaudutaan ilman peliparia, joten voit tulla yksin paikalle.

 

Turnauksessa kaikki pelaajat pelaavat vuorotellen kerran kaikkia muita pelaajia vastaan. Pelit etenevät tietyn kaavion mukaan ja ohjelma laskee yhteispisteet lopuksi ja näin saadaan selville kuka keräsi eniten pisteitä pelien aikana.

 

Turnauksessa pelataan 4 pistettä/syöttövuoro ja syöttökierroksia on kaksi. Yksi peli päättyy kun 32 pistettä on täynnä. Peli voi siis päättyä esim. 16-16, 32-0 tai 18-14, tai mitä vaan siltä väliltä kunhan pisteitä on yhteensä jaettu 32.

 

Americanon pistelaskutapaa tai muutakaan ei kuitenkaan tarvitse etukäteen miettiä, pelkkä paikalle ilmestyminen riittää (toki paikka on ensin varattava). Turnauksessa on kokoajan paikalla vetäjä, joka kertoo turnauksen säännöt ja muut systeemit sekä neuvoo pyydettäessä myös padelin tekniikan ja taktiikan suhteen (sen mitä pelien tuoksinnassa ehtii).

 

Tule rohkeasti mukaan ja ilmoittaudu tähän koukuttavaan ja hauskaan pelisysteemin tasosta riippumatta!!

Pelaajia kaikkina päivinä ja jokaiseen tasoon otetaan 8 kpl. Aloittelija -taso toteutetaan vähintään 4:llä pelaajalla, muissa tulee olla 8 pelaajaa.

 

Järjestäjällä on oikeus ohjata pelaaja oikealle tasolle.

 

Pelipaikka kustantaa 19€/hlö/turnaus + mahdollinen Playtomicin -palvelumaksu. Maksut Playtomic -sovelluksessa, paikanpäällä mobilepaylla tai liikuntaeduilla.

 

Jokaisen turnauksen/tason paras palkitaan lahjakortilla/tuotepalkinnolla (arvo n. 20€).

 

Ilmoittautumiset:

Playtomic -sovellus

info@padelmesta.fi

whatsapp 0413188161

HINTA & ILMOITTAUTUMINEN

INFO

MESTAN PELITASOT PADEL AMERICANOISSA:

AIKATAULU:

Pe 12.04. klo 19-21, Harrastajat

La 13.04. klo 10-14, Aloittelijat | Pelurit

To 09.05. klo 09-15, Harrastajat | Aloittelijat

La 25.05. klo 10-12, Harrastajat

 

Järjestäjällä on oikeus aikataulu muutoksiin/Americanojen lisäämiseen.

ALOITTELIJAT

Sinulle, joka olet pelannut alle puoli vuotta padelia. Harjoittelet ehkäpä viikottain tai olet jo käynyt alkeiskurssin. Osaat lajin perusteet, mutta helppoja virheitä tulee vielä <-- ja se kuuluu asiaan. Tule rohkeasti mukaan!

 

HARRASTAJAT

Sinulle, joka pelaat jo säännöllisesti, mutta hymy korvilla. Olet pelannut vähintään vuoden verran padelia sekä hallitset säännöt ja perustekniikat. Sopii hyvin Liigan 2-3-divarin pelaajille, sekä Lahden M3-4 ja N2-3 -tason pelaajille.

HARRASTAJA NAISET

Sinulle, joka pelaat jo säännöllisesti, mutta hymy korvilla. Olet pelannut vähintään vuoden verran padelia sekä hallitset säännöt ja perustekniikat. Sopii mm. hyvin Liigan 2-3-divarin pelaajille, sekä Lahden N2-3 -tason pelaajille.


PELURIT

Mestan paras americano taso! Sinulle, joka pelaat tavoitteellisesti, sekä harjoittelet säännöllisesti. Ehkäpä jo elät ja hengität padelin tahtiin. Sopii hyvin Orimattila Liigan mestaruussarjan ja 1-divarin pelaajille, sekä Lahden M1-2 ja N1 -tason pelaajille. Kansallisella mittapuulla tasosi on C-D tasoa.

Americanojen tasomääritys on hankalaa, joten parhaiten huomaat tasosi tulemalla rohkeasti peleille! Jos joku taso tuntuu liian kovalta niin sitten askelma alaspäin tai päinvastoin. On myös täysin mahdollista osallistua kahdelle eri tasolle;)

RANKING:

Koko kauden parhaat Americano menestyjät palkitaan rankingin palkinnoilla! Rankingiin otetaan 4 parasta peliä eli voit koko kauden ajan parantaa sijoitustasi ylöspäin!

 

Säännöt:

 • Jokainen turnaus (harrastajat ja pelurit) kerryttää ranking -pisteitä vastaavan määrän mitä yksittäisestä Americanosta saat. 
 • Rankingiin otetaan mukaan 4 parasta tulosta kaikista kauden Americanoista, joten sinulla on mahdollisuus parantaa niitä huonoimpia suorituksia.
 • Kaikilla tasoilla omat palkinnot!
 • Alla olevien henkilöiden sijoittuessa palkinnoille, palkinto ohjataan pisteissä seuraavana olevalle henkilölle.
  • Teemu W
  • Jani H
 • Jotta ranking -palkinnot jaetaan, tulee pelattuja turnauksia olla koossa 4 kappaletta.

 

Palkinnot:

 1. Turnauslahjakortti (arvo 100€)
 2. Turnauslahjakortti (arvo 60€)
 3. Turnauslahjakortti (arvo 40€)
 4. Turnauslahjakortti (arvo 30€)
 5. Turnauslahjakortti (arvo 20€)