Olen padeliin hurahtanut pallopelien ystävä Lahesta. Ensi kosketukseni padeliin sain syksyllä 2018 kun Lahteen aukesi ensimmäinen kenttä ja sen jälkeen laji on vienyt mennessän. 

 

Tennistä olen pelannut kilpailumielessä 26-vuotiaaksi asti ja myös valmennuskokemusta löytyy tenniksen puolelta useiden vuosien ajalta. Tällä hetkellä harrastuksiin kuuluu padelin lisäksi koripallo sekä kortteliigassa jalkapallo ja tennis.

 

Padelissa viehättää erityisesti erilaiset taktiset vaihtoehdot pelin sisällä sekä pitkät ja monipuoliset pallorallit. Myös kentän seinät tuovat oman mausteensa peliin. Ja mikä tärkeintä, niin padel on todella hauskaa!

 

PadelMestassa vedän jatkokursseja, sekä klinikoita.

PADELMESTAN VALMENTAJAT
Antti Saari
Jani Heikkinen

Olen monipuolinen pallopelien taitaja, padelin aktiivisen harrastamisen aloitin vuonna 2020. Pelaajana tavoitteeni on kehittyä mahdollisimman hyväksi jokaisella osa-alueella.

 

Valmentajana olen kuunteleva, auttava sekä tsemppaava, ja tulen hyvin toimeen kaikenikäisten pelaajien kanssa. Koen olevani erittäin hyvä koutsi myös perheen pienimmille, kiitos omien lapsieni :)

 

Padelissa viehättää lajin monipuolisuus. Lyöntien lisäksi myös liikkumisella ja taktisella osaamisella on iso merkitys.

 

Hoidan PadelMestassa alkeis- ja jatkokursseja sekä junnu kerhon, lisäksi minulta saa myös yksityisvalmennusta.

Olen kansallisen tason kilpapelaaja ja sulkapallon suurkuluttaja Orimattilasta. Jo noin 30 vuotta lajia takana. Nykyään pelailen enimmäkseen harrastusmielessä, ja kilpapelaaminen on jäänyt vähemmälle.

 

Oppini sulkapalloon olen saanut Varkaudessa ja nyt täällä Lahden seudulla. Olen tehnyt valmennushommia, sekä ollut myös Lahti Sulkkiksen puheenjohtajana muutaman kauden.

 

PadelMestassa hoidan sulkapallo valmennuksien lisäksi myös mailojen jännittämistä ja siitä minulla on monien vuosien kokemus.

Mika Koivu